Skip to content
  • +48 504 294 633
  • +48 606 648 009
  • info@omnikon.pl
  • HOME
  • PROJECTS
  • PRODUCTS – SERVICES
  • NEWS & EVENTS
  • COMPANY HISTORY
  • CONTACT
Menu
  • HOME
  • PROJECTS
  • PRODUCTS – SERVICES
  • NEWS & EVENTS
  • COMPANY HISTORY
  • CONTACT

Pages

  • Products
  • Projects
  • Projekty Unijne
  • Home
  • History
  • Sitemap
  • Privacy policy

Posts

  • Complet installation for fertilizer cooling using 3-stage column with plate heat exchanger
  • Complete doubled installation for fertilizer cooling using fluid bed coolers
  • Complete modification of glass jars production lines (5 lines, Furnace 2) including replacement of machine on 1 line
  • Complex for drying and cooling sugar
  • Delivery installation for sand cooling. Fluid bed cooler with heat exchanger and water spraying.
  • Design and delivery of installation for drying and cooling crystal sugar.
  • NEW HEADQUARTERS
  • Production, Research & Development
  • Washing and drying module with throughput of 20 tons of glass cullet per hour

Facebook-f Twitter
SITEMAP
  • HOME
  • PROJECTS
  • PRODUCTS – SERVICES
  • NEWS & EVENTS
  • COMPANY HISTORY
  • PRIVACY POLICY
Menu
  • HOME
  • PROJECTS
  • PRODUCTS – SERVICES
  • NEWS & EVENTS
  • COMPANY HISTORY
  • PRIVACY POLICY
CONTACT
  • Omnikon Sp. z o.o.
    Kościelna 29
    95-050 Konstantynów Łódzki
    Poland
  • tel. +48 504 294 633
  • tel. +48 606 648 009
  • info@omnikon.pl
  • NIP: PL725-001-02-79
  • REGON: 001310197
CONTACT
  • Zarząd:
    Dr. Ing. Rafał Grochowski (Prezes)
     
  • Wpis do Krajowego Rejestru Sądowego:
    Sąd Rejonowy dla Łodzi-Śródmieścia w Łodzi
    XX Wydz. KRS
    KRS 0000162882

  • Kapitał zakładowy:
    500 000,00 PLN

Projekty realizowane z Funduszy Europejskich

„Budowa ośrodka B+R z zakresu opracowywania innowacyjnych metod suszenia materiałów”

„Wprowadzenie zmian w działalności spółki Omnikon szansą na niwelowanie negatywnych skutków epidemii COVID-19”

Więcej informacji

Projekt i wykonanie

Cookies

The website uses cookies. By using this website you agree to the use of cookies. Read more.